HermiBil i Växjö blir en FordStore!

HermiBil har som en av bara tre Fordhandlare i sydsverige fått status av FordStore. Detta innebär att HermiBil nu får sälja alla Ford på marknaden som exklusiva Ford Mustang och Ford Vignale – och dessutom kommer byta namn till FordStore Växjö by Hermibil.

Berätta, vad innebär konceptet FordStore för era kunder? 

  • – För våra kunder är den största skillnaden att vi nu kan erbjuda exklusivare Ford-bilar som Ford Mustang och Ford Vignale. Förutom att de modellerna har kraftfulla motorer så kommer de med ett utökad serviceprogram, perfekt för den som lever ett upptaget liv. När det är dags för service så hämtar vi bilen hos dig. Dessutom så betyder FordStore att vi kan serva alla typer av Ford-modeller och nu  har vi också en helt uppdaterad verkstad. Vi är väldigt stolta över att vi som bilhandlare i Växjö har fått det här förtroendet av Ford, berättar Ervin Fajkovic försäljningschef på FordStore Växjö by HermiBil.

 

Ervin i lyxhörnan

Vad skiljer ut er från andra bilhandlare skulle du säga? 

  • – En sak skulle jag säga är bredden i det vi kan erbjuda, allt från den minsta Ford KA med motor på 60 hk till mäktiga Ford Mustang med en motor på 500 hk. Förutom de tolv personbilsmodellerna har vi dessutom sju transportbilsmodeller. Så vi har den minsta personbilen som finns på marknaden till den största transportbilen som finns på 4,5 ton. Vi har allt, det räcker att du säger Ford, förklarar Ervin.

Bygga bil

Vill du berätta mer om anläggningen?

  • – Vi har fått uppdaterad teknik, såsom bilbyggaren där du som besökare kan ”bygga” din egen Ford-bil med tillval och allt. Det här tror vi mycket på, att verkligen kunna anpassa bilen till precis vad kunden behöver. Samma sak är det med vår nya relax-avdelning. Våra kunder ska känna sig som hemma när de besöker oss, här är vi ju alla som en familj, förklarar Ervin.

Relax

Läs mer om FordStore Växjö by HermiBil och alla nya bilmodeller från Ford här.