Artiklar från GBJ Bygg

Bo strandnära i Kvarteret Geologen

Vid Trummens strands planeras 65 bostadsrätter i Kvarteret Geologen. Naturen finns starkt påtaglig i vackra omgivningar och strandparken, samt i lägenheterna med vackra trärena detaljer och sjöutsikt över Trummen.

GBJ-andan märks i allt vi gör!

GBJ Bygg är ett byggföretag med långa anor som de senaste 10 åren expanderat kraftigt. Samtidigt finns det kvar mycket av känslan hos ett mindre företag med korta beslutsvägar, öppenhet i beslutsprocesser och familjär stämning. Utmärkande är det som kallas GBJ-andan med en stark teamkänsla och fokus på kvalitet.

Henrik och Sofia: Tänk på bostaden som en investering!

Vi träffar ett par som har mycket klokskap att dela med sig av till er som står inför ett lägenhets- eller villaköp. De lyckas kombinera en tanke på bostaden som en investering och att göra den personlig genom att välja flera tillval hos sin leverantör GBJ Bygg. Henrik och Sofia bor tillsammans med sin dotter … Continued

Ett boende för en bekväm grön vardag!

I Vikaholm bygger GBJ Bygg 14 kedjehus som är mer än bara bostäder, de möjliggör ett liv där ni tar hänsyn till naturen och samtidigt kan få till en bekväm praktisk vardag. Välkommen in i värmen och välkommen ut i Vikaholms vackra omgivningar.

Nytt bostadsområde i Växjö för dig som vill bo klimatsmart!

Växjö har fått en ny favoritstadsdel bland de som prioriterar klimatsmart boende, närhet till naturen och en bekväm vardag. Vi pratar om Vikaholm, där nu GBJ Bygg bygger verkligt personliga hus som samtidigt smälter in i den omgivande naturen.