Ett boende för en bekväm grön vardag!

I Vikaholm bygger GBJ Bygg 14 kedjehus som är mer än bara bostäder, de möjliggör ett liv där ni tar hänsyn till naturen och samtidigt kan få till en bekväm praktisk vardag. Välkommen in i värmen och välkommen ut i Vikaholms vackra omgivningar. 

I kvarteret Ränndalen i Vikaholm planerar GBJ Bygg byggnationen av en serie kedjehus som bostadsrätter. Husen är stora och luftiga i två plan med gott om plats att umgås, nedre plan rymmer ett stort kök som övergår i ett allrum och därefter är du bara ett steg från uteplatsen. Varför inte odla på din trädgårdstäppa eller hämta något till middagen från föreningens gemensamma odling och äpplen från äppelträden till efterrättspajen? Här finns alla möjligheter att lära nytt och utvecklas.

soffan

Praktisk vardag

Den livsstil som Ränndalens kedjehus möjliggör är inte bara miljövänlig utan praktisk och bekväm. Exempel på det är att hela entréplanet har golvvärme, en grovköksingång direkt från carporten och det ytekonomiska förrådet inbyggt under trappan. Dessutom lägger vi lättskötta snygga klinkers både i hallen och groventrén. Praktiska vardagslösningar som möjliggör mer tid för varandra.

Karta_allahusen

Bo grönt nära city 

Samtidigt som du kommer att bo nära naturen, parkerna och den vackra miljön, är också kommunikationerna till Ränndalen bra, med cykelvägar till Linnéuniversitetet som ligger nära och centrum som ligger ytterligare några kilometer bort. Dessutom är du på några minuter inne i stan med buss. För dig som har barn är det tryggt att veta att Torparskolan samt en helt nybyggd miljöcertifierad förskola ligger nära. Välkommen till vad som kanske blir ditt nästa hem?

 

160307_Ranndalen_INT-livingroom_cam21-1400x650

Läs mer om projektet BRF Ränndalen.