Artiklar från Svensk Fastighetsförmedling i Växjö

108 kvadratmeter vardagslyx!

På fjärde våningen kommer du att ha en vacker utsikt över hela Vikaholm, oavsett vilken av lägenhetens två balkonger du står på. Vi talar om BRF Vikaholms finaste och största lägenheter som med 108 kvm ger plats både för den lilla familjen och er som är vana att bo stort i en villa.

Vi besöker det som kanske är din framtida bostad!

I BRF Vikaholm så får köparen en god grundstandard, bo i en vacker omgivning, möjligheter till ett aktivt liv med stora grönytor, stora balkonger och allt till en bra kostnad. Någon av de 36 ljusa lägenheterna kan bli din framtida bostad när de är färdigbyggda!

Jenny och Martina berättar om livet som mäklare!

Vi träffar Jenny Kjellsson och Martina Börjesson, två av mäklarna på Svensk Fastighetsförmedling i Växjö. De berättar om en mäklares vardag och den spännande expansiva fastighetsmarknaden i Växjö.

Investera i ett naturskönt boende i Vikaholm!

Har ni funderat på att byta upp ert boende? Då har ni chansen nu när Svensk Fastighetsförmedling förmedlar tre 4-våningshus i Växjös nya vackra stadsdel Vikaholm i samarbete med Bygga Bostäder. Eftersom nyproduktion undantas i de nya amorteringsreglerna, finns det dessutom goda möjligheter för många att få ihop sin boendekalkyl. För att ge alla köpare en bra start så får alla nya Vikaholmsbor en inflyttningspresent.