108 kvadratmeter vardagslyx!

På fjärde våningen kommer du att ha en vacker utsikt över hela Vikaholm, oavsett vilken av lägenhetens två balkonger du står på. Vi talar om BRF Vikaholms finaste och största lägenheter som med 108 kvm ger plats både för den lilla familjen och er som är vana att bo stort i en villa. Inredning2_brfvikaholm
På fjärde våningen lyser ljuset in i den öppna planlösningen. För barnfamiljen finns det såväl gott om plats för spring samt enkelt att städa. 4 väl tilltagna rum ger 108 kvadratmeter i denna genomgångslägenhet som tar upp en hel gavelsida av punkthusen på Vikaholmsallén i Växjö. Köksdelen ligger i vinkel med en motstående vägg av fylld av fönster. Detta är verkligen inte ett boende för den som har svårt för ljus, och hellre vill bo murrigt i en källare.

Två balkonger och två badrum
I lägenheten finns tre rejäla sovrum, för såväl vuxna och barn eller besök. Dessutom finns det två badrum vilket är ovanligt, men ack så praktiskt den där morgonen som det är bråttom till arbetet, skolan eller bara när ni vill ha möjlighet att duscha litet extra länge. Vi kanske kan kalla det vardagslyx, och då har vi ännu inte nämnt lägenhetens två balkonger. En från det största sovrummet och en direkt ut från vardagsrummet – perfekt såväl om man vill äta frukost i solen en helgmorgon eller äta middag på balkongen en vardagkväll om våren.

4_våning_brfvikaholm_ritning

 

Kvalitet och känsla
Hela lägenheten har vita väggar, bra kvalitet i kök från Tibro-kök, energieffektiva vitvaror från Bosch. Dessutom är det genomgående ekparkettgolv i hela lägenheten. Då BRF Vikaholm ligger i Växjös nyaste och grönaste stadsdel så är samtidigt priserna för lägenheterna i projektet fullt överkomliga. Det gäller även denna projektets mest exklusiva lägenhet. Priset för denna lägenhet ligger på  1.650.000 SEK. Samtidigt gör närheten till förskolor, fritidshem och skola, samt de vackra omgivningarna lägenheten till en stark kandidat också för den lilla familjen.

Skärmavbild 2016-04-28 kl. 17.12.46

Vill du läsa mer om projektet eller höra dig för mer om denna lägenhet läs mer här.