Vi besöker det som kanske är din framtida bostad!

I BRF Vikaholm så får köparen en god grundstandard, bo i en vacker omgivning, möjligheter till ett aktivt liv med stora grönytor, stora balkonger och allt till en bra kostnad. Någon av de 36 ljusa lägenheterna kan bli din framtida bostad när de är färdigbyggda! 

Idag så gör vi en spaning in i framtiden för att se hur lägenheterna i Bostadsrättföreningen Vikaholm kommer att se ut när det är färdigbyggt. De tre punkthusen ligger i området Vikaholm där man verkligen tänkt till när det planerats, det finns rejält med trottoarer, gamla vackra träd är sparade och det anläggs fina parker. I BRF Vikaholm finns totalt 36 lägenheter, där köpare kan välja 2:or från 54kvm upp till den största 4:an på 108 kvm. Ett boende för yngre som vill bo i en nybyggd fräsch lägenhet utan att ha budgeten för att köpa inne i city, såväl som för de som funderar på att byta villan mot ett bekvämt lägenhetsboende med hiss.

Varma och ljust inbjudande lägenheter

Lägenheterna är ljusa och inbjudande, och erbjuder en mycket god grundstandard med genomgående ekparkett samt vitmålade väggar. I de modernt och öppet inredda lägenheterna finns det utrymme för såväl vila och aktivitet. Badrummen är helkaklade med tvättmaskin och torktumlare. Alla lägenheter kommer med en grundstandard, vilket gör att köparen slipper göra val utan redan vet den får en lägenhet där det finns en genomtänkt helhet. Köken levereras av Tibrokök och alla vitvaror är från Bosch.

inredning4_brfvikaholm

 

Stora grönytor för odling och egen parkering

I anslutning till husen finns stora grönytor där ni kan njuta av ytorna genom att spela brännboll, kasta frisbee eller bara trivas. Dessutom har varje lägenhet sin egen parkering, BRF Vikaholm är verkligen gjort för att du ska kunna dra nytta av det fina läget och samtidigt enkelt ta dig till service eller city. För cyklister finns också ett cykelförråd, och en vackert belägen cykelväg till centrala Växjö.

Hur är det då att bo här kan man fråga sig? I stor utsträckning är det ju upp till alla som flyttar in, möjligheterna är många att forma sitt eget liv. Det som man kan räkna med att det är lugnt när man kommer hem, det finns inget av stadens ljud, biltrafik och stoj. Samtidigt så finns naturen nära med promenadstigar och allt som behövs för att trivas för den som gillar att ha det grönt runt omkring sig.

exteriör_brfvikaholm
Läs mer om projektet BRF Vikaholm.