Investera i ett naturskönt boende i Vikaholm!

Har ni funderat på att byta upp ert boende? Då har ni chansen nu när Svensk Fastighetsförmedling förmedlar tre 4-våningshus i Växjös nya vackra stadsdel Vikaholm i samarbete med Bygga Bostäder. Eftersom nyproduktion undantas i de nya amorteringsreglerna, finns det dessutom goda möjligheter för många att få ihop sin boendekalkyl. För att ge alla köpare en bra start så får alla nya Vikaholmsbor en inflyttningspresent.

För Svensk Fastighetsförmedling är BRF Vikaholm ett hjärteprojekt. Fastighetsförmedlare Martina Börjesson på Svensk Fastighetsförmedling berättar mer:

– Vi är glada att kunna erbjuda ett väldigt attraktivt boende i väldigt fräscha nyproducerade hus, av god grundstandard i lägenheterna med genomgående ekparkett och en väldigt bra boendeekonomi, förklarar Martina.

Vill du berätta mer om vad de nya amorteringsreglerna innebär? 

  • – Då nyproduktion är undantagen från amortering de första fem åren så kan man ta fram en väldigt bra lösning för alla intresserade. Tillsammans med Emelié Herrlin från Handelsbanken kan ni gå igenom er ekonomi och kan erbjuda slutlig finansiering med fast eller rörlig ränta upp till 85% av marknadsvärdet på bostaden. För oss är det väldigt viktigt att våra köpare känner att de gör ett tryggt köp, berättar Jenny.
  • 5
  • Berätta mer om området Vikaholm?
  • – Vikaholm är geografiskt anknutet till Teleborgs södra del, våra hus byggs i ett område med goda möjligheter till vackra promenader bland hagar, äng och skog ner mot Södra Bergundasjön. Samtliga lägenheter har balkong i solsäkert läge eller rymlig uteplats för att alla ska kunna njuta mer av omgivningarna. Det finns en fin cykelväg till centrum, som delar av sträckan följer sjön, och bara 10 minuter med buss till stan. Området får också mer och mer service, som Torparskolan (f-2 skola) alldeles i närheten och Vikaholms förskola, förklarar Martina.

 

present


Berätta mer om det här med inflyttningspresent?

– För att ge alla våra köpare en bra start på sitt boende så får de välja mellan 5 olika presenter från oss, antingen ett högkvalitativt ljudsystem, en avancerad TV, en X-Box TV-spel, cykel eller en köksmaskin. Vi hoppas att våra kunder därmed känner att de kan sätta litet extra guldkant på vardagen i BRF Vikaholm. Välkomna att kontakta oss så berättar vi mer, avslutar Martina Börjesson på Svensk Fastighetsförmedling i Växjö.

 

Läs mer om projekt BRF Vikaholm!